Sweetie Sranang .reismee.nl

Aankomst in Suriname

Hallo allemaal,

Gisteravond ben ik goed aangekomen in Suriname. Inge en ik werden opgehaald door Naomi en haar gezin waar we de komende tijd verblijven. Ze zijn heel erg aardig voor ons. Haar man heeft 5 jaar in Utrecht gewoont dus weet ook best veel van Nederland. Naomi is nog nooit in Nederland geweest. Ze hebben 2 super schattige kindjes, 2 jongetjes, die helemaal enthousiast waren om ons op te komen halen. De jongste is bijna 3 en heet Desiree en de oudste is 5 en heet Marcello en is heel bijdehand! Ze hebben een groot huis helemaal van steen in een buitenwijk van Paramaribo. Inge en ik hebben een eigen slaapkamer, die Desiree en Marcello ons uitgebreid hebben laten zien.
Vanochtend zijn we meegeweest Desiree naar de voorschoolse opvang te brengen. Die opvang zit bij de basisschool waar super veel kindjes in schooluniformen rondliepen. Volgens Naomi is het hier nu 27 graden maar het voelt warmer aan maar misschien is dat omdat we moeten wennen. Vandaag is Naomi vrij en gaan we misschien nog naar Paramaribo. Maar we moeten maar even zien en een beetje acclematiseren (of hoe je het ook schrijft)!

Ik zal jullie snel weer op de hoogte houden en snel wat foto's plaatsen!

Groetjes en liefs, Eline!!!

Carla

Wat heerlijk Eline, dat de opvang ok is. Moet je allemaal maar afwachten, super!
Jullie zijn net op tijd weg, de hagelbuien vliegen ons om de oren!
Volgens de berichten hier, zou het bij jullie ca 33 graden zijn. Ik denk dat inge haar spijkerbroek wel thuis had kunnen laten...
De zomerjurkjes schijnen geen 'drol' te kosten dus dat wordt dan sjoppen!
Leuk te lezen dat de start zo geweldig is!
groetjes ook aan Inge

Nous

Gelukkig zijn jullie goed aangekomennnnnn!! Spannend spannend spannend allemaal! Heel veel plezier moppiieeeejj.

Pepernood

Godjan!

Michiel

Eline, goed om te lezen dat je veilig bent aangekomen. Jammer dat ik geen bericht had. "Mama" stuurde jou mijn e-mailadres. Nu wel bericht, hoop ik. "acclimatiseren" en "gewoond" svp Heb je een kaart van Paramaribo? Last van jetlag gehad? Ligt de stad mooi aan zee? Hop dat je het naar je zin hebt. Groet Inge!

Eline

Leuk dat jullie allemaal gereageerd hebben!! Ik vraag me alleen af wie 'pepernood' is??
En carla, de kleding kost hier echt helemaal niks. We gaan vandaag wat kleren kopen die hier passend zijn, want korte zomerjurkjes zijn hier ,meer voor uitgaan. Dus we gaan met Naomi op zoek naar een geschikt 'tafellaken' hahah.
En Michiel, ik heb je gisteren een mail gestuurd. Als het goed is heb je die wel ontvangen. we hebben nog geen kaart van paramaribo, al zit 4er wel een kleine in ons boekje. Maar tot nog toe is Naomi onze pratende kaart. We hebben de eerste 2 dagen wel wat last gehad van het tijdsverschil en gingen bijna gelijk naar bed met de kinderen. Maar nu zijn we volledig gewend. en correctie michiel, als je mij wil corrigeren corrigeer ik jou ook, Paramaribo ligt niet aan zee maar aan de surinamerivier! 'Marcel zegt: helemaal niet toch, gewoon land in waards.'

Maar tot snel allemaal, er volgt snel weer een nieuw verhaal!

Dikke braza van onss!!!

Carla

Er komt natuurlijk direct een foto voor ons beschikbaar waarop jullie te zien zijn in tafellaken...